Soome seenior: Meist pole kaugeltki kõik vaktsineeritud

Eestineni toimetusega võttis ühendust Soome seenior Juhani N., et reageerida artiklile, kus terviseameti peaarst ja ravimite ohutuse osakonna juhataja Maija Kaukonen ütles, et kõik üle 65-aastased on Soomes vaktsineeritud.

„See on täielik vale!” märkis Juhani N., „mina ise olen üle 65-aastane ja pole võtnud vaktsiini. Meid on minu sõpruskonnas kümmekond, kes pole vaktsiini võtnud. Kuidas julgeb see Maija Kaukonen anda sellist valeinfot ja seda veel avalikult! Parandage see info. Oleme temale juba kirjutanud vihase kirja ja meist said vaktsiinivastased selle valetaja tõttu. Jagame ja oleme juba jaganud tema valesid ka edasi. Ta peaks häbenema. Ta pole pädev ja peaks ameti maha panema.”

Eestineni toimetus täpsustas artiklit nii, et üle 65-aastased on valdavas osas vaktsineeritud.

Kommentaarid
(Külastatud 493 korda, 1 külastust täna)