4-aastane tüdruk oleks äärepealt uppunud Vantaa hotellis

Vantaal Flamingo hotelli spaas oli teisipäeval ohuolukord, kus 4-aastane laps oleks äärepealt ära uppunud.

Pereisa oli tulnud spaasse oma 6 lapsega. Mingil hetkel kadus isal kontroll laste üle ja 4-aastane oli läinud suurde basseini. Tüdruk ujuda ei osanud, vahendab Iltalehti.

Basseinis on kaldega põrand, mis läheb järk-järgult sügavamaks. Vesi ulatub täiskasvanutel vööni, aga väikeste jaoks on see ohtlik.

Laps oli olnud mõnda aega vee all. Üks täiskasvanu märkas seda ja kutsus valvetöötaja kohale. Laps oli veest välja tõstes meelemärkuseta, aga teda hakati kiiresti elustama. Pärast seda viidi laps haiglasse kontrolli. Seekord pääseti ehmatusega, aga olukord oli tõsine.

Hotelli juhataja väitel juhtub selliseid asju haruharva. Ta kiitis valvetöötajat, kes tundis oma tööd. Nüüd tahetakse täiendada spaa kasutamise juhised, et iga ujumisoskuseta lapse kohta peab olema kaasas üks täiskasvanu. Lisaks peaks lastel olema ujumiskätised.

Kommentaarid
(Külastatud 334 korda, 1 külastust täna)