Vantaal olid postkastidesse pandud salapärased kirjad

Vähemalt kahele inimesele Vantaal Nissase elurajoonis on pandud postkasti kirjad koos sõnumiga. Vantaa naise Marika postkasti oli pandud teisipäeval kiri käsitsi kirjutatud sõnumiga: Help me (tõlkes: Aidake).

Naine küsis asja kohta naabritelt, aga keegi ei teadnud sellest midagi. Marika arvas, et järsku tahab keegi koduvägivalla ohver nõnda ühendust võtta, vahendab Iltalehti.

Marika jagas infot asja kohta sotsiaalmeedias ja arvati, et tegemist on kas julma nalja või päris abipalvega. Lõpuks helistati politseist. Keegi oli teinud politseile kuriteoteate.

Neljapäeval aga oli pandud kiri ka ühe teise naabri postkasti. Sinna oli kirjutatud: I can see you (Tõlkes: Ma näen sind). Tekstid olid sõnad allakriipsutatud ja sellele oli lisatud naerul näo emotikon.

Nüüd ei oska Marika enam öelda, kas tegemist on kellegi naljaga või mis see on. Kas tuleb veel kirju ja mis need siis on? Pole teada, millal see kiri naabri postkasti pandi. Piirkond on muidu rahulik, seetõttu tekitab selliste kirjade ilmumine hämmingut. Uue kirja kohta on saadetud teade ka politseile.

Politsei ei pea asja väga tõsiseks, kuigi see on häiriv. Tegemist võib olla kellegi nalja või tähelepanu võitmise sooviga. Politsei rõhutab, et kui kellelgi on abi vaja, tuleks helistada 112. Praegu veel politsei asja uurima pole hakanud.

Rivitalon postilaatikoihin ilmestyneet hätälaput huolettavat Vantaalla – “Onko tämä pilaa vai mitä tämä on?”

Ainakin kaksi naapuria on saanut viestin sisältäneen lapun postilaatikkoon. Postilaatikkoihin ilmestyneet käsikirjoitetut paperilaput huolettavat rivitaloasukkaita Vantaan Nissaksessa. Vantaalaisen Marika Honkaluoman postilaatikosta löytyi viime viikon tiistaina taiteltu paperilappu, jossa lukee käsikirjoitetuin tikkukirjaimin “Help me”, eli “Auta minua”. Hän kertoo kyselleensä naapureilta asiasta, mutta kukaan ei tiennyt lapusta tai ollut nähnyt mitään epäilyttävää.

Kommentaarid
(Külastatud 800 korda, 1 külastust täna)