Surmaga lõppenud avarii tõttu ummikus olnud inimesed kirusid Kuopios politseid

Raske liiklusõnnetuse tõttu ummikusse jäänud inimesed ütlesid eile neljapäeval Kuopios politseile inetusi.

Kuopios Järvenvirta sillal 9. maanteel oli eile raske liiklusõnnetus, milles hukkus üks ja sai vigastada kaks inimest. Politsei kiidab teadaandes inimesi, kes sündmuskohal abi andsid. Mõned inimesed aga käitusid halvasti, vahendab MTV.

Sündmuskohale kõigepealt juhtinud inimesed andsid esmaabi ja korraldasid liiklust. Üks neist kustutas ühes õnnetusse sattunud autos puhkenud tulekahju käsikustutiga. Lisaks juhtus sündmuskohal olema sõjaväepolitsei üksus, mis abistas politseid päästeoperatsiooni ajal.

Kohal olnud politseinikud rääkisid pärast sündmuskohalt naasmist, kuidas mõned autojuhid olid kaotanud kannatuse. Politseile hüüti kommentaare stiilis „sitasti tegutsete”.

Politsei märgib teadaandes, et politsei võimuses pole see, kus õnnetused juhtuvad ja et liiklus tuleb raske õnnetuse tõttu seisma panna. Selliste olukordade lahendamine nõuab kannatlikkust kõigilt osapooltelt. Politsei üritab teha kõik selleks, et selliustes olukordades oleks täiendavad kahjud võimalikult väiksed.

Kommentaarid
(Külastatud 320 korda, 1 külastust täna)