Soomes tulistati surnuks 30-aastane mees, politsei on juhtunu uurimisega hädas

Ida-Uusimaa politsei ootab jätkuvalt vihjeid ja tähelepanekuid nädal aega tagasi kolmapäeval Järvenpääs toimunud tulistamise kohta. 30-aastane mees suri vaatamata elustamiskatsetele korrusmaja hoovis.

Politsei sai eelmisel kolmapäeval, 26. mail kella 14.20 paiku mitmeid teateid Järvenpääs Pajala Sauvakatul toimunud tulistamise kohta. 30-aastast kohalikku meest oli tulistatud korrusmaja hoovis. Politsei uurib juhtumit kui tapmist, vahendab MTV.

Kuuldud laskude tõttu tuli politseile mitmeid teateid. Ohvrit üritati sündmuskohal elustada. Sündmuskohalt nähti lahkumas kahte isikut. Politsei aga ei tea praegu veel sedagi, kas tegemist on kahtlusaluste või kuriteoga muul moel seotud isikutega. Pole teada, mis toimus enne saatuslikke laskusid. Inimestel on palju tähelepanekuid ja kaalumisel on mitmeid eri motiive.

Politsei veel juhtunu võimalikke motiive ei täpsusta, samuti ei avalda politsei, kas kahtlusalused isikud on kätte saadud. Politsei väitel on vesteldud inimestega, kes olid riides selliselt, nagu kaks sündmuskohalt lahkunud isikut. Pole aga teada, kas nad on teo toimepanijad. Keegi pole veel süüd omaks võtnud.

Politsei pole sündmuskohalt leidnud ka relva, millega tegu toime pandi. Ühel sündmuskohalt lahkunud isikul oli seljas kollane jope. Politsei palub tähelepanekud saata e-posti aadressil vihjeet.ita-uusimaa(at)poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 578 korda, 1 külastust täna)