Soomes jäi tee ääres kõndinud 16-aastane tüdruk auto alla ja hukkus

Soomes Pirkanmaal Tampere ligidal Ikaalinenis jäi eile laupäeval, 19. juunil auto alla tee ääres kõndinud 16-aastane tüdruk ning hukkus saadud vigastuste tagajärjel.

Politsei info kohaselt oli tüdruk kõndinud teepeenral, kui auto talle otsa kihutas, vahendab MTV.

Karpanperäntie on hõreda liiklusega kruusatee, mis kulgeb metsade ja põldude vahel. Õnnetuse kohal kulgeb tee metsatuka vahel.

Jälgede järgi juhtus õnnetus mitmekümne meetri kaugusel kohast, kuhu auto lõpuks metsa vahel seisma jäi. Auto oli sõitnud mitukümmend meetrit mööda teepeenart, kuni põrkas vastu puidust elektriposti, mis murdus.

Jälgede järgi otsustades oli auto kiirus väga suur. Kohaliku inimese väitel oli ta kütnud sauna, kui elektrivool järsku katkes. Algul arvas ta, et mõni ekskavaator on kaabli katki teinud, aga kahjuks nii ei olnud. Kümmekond minutit hiljem lendas sündmuskohale päästekopter.

Hukkunud oli vaikne tüdruk, kel läks koolis eriti hästi. Tüdruk oli teiste suhtes väga sõbralik ja keegi poleks uskunud, et teda ootab selline saatus. Seda on raske mõista.

Autot juhtinud mees lahkus jalgsi sündmuskohalt. Politsei leidis mehe hiljem metsa vahelt. Juhti kahtlustatakse liikluse ohustamises, surma põhjustamises ja joobes juhtimises. Politsei pole kommenteerinud mehe alkomeetri näitu.

Kommentaarid
(Külastatud 477 korda, 1 külastust täna)