Šokeeriv juhtum Rootsis: lastekodust kaduma läinud 5-aastane poiss leiti jõest surnuna

Kesk-Rootsis Hagforsis oli teisipäeval traagiline juhtum, kus hommikul lastekodust kaduma läinud 5-aastane poiss leiti hiljem jõest surnuna.

Kadunud poissi otsiti nii paatide, droonide kui koertega, aga tulemusteta. Õhust otsiti poissi isegi päästekopteriga, vahendab Aftonbladet.

Poiss oli erivajadusega, mistõttu ta eriti inimestega ei rääkinud. Ta oli kadudes kergelt riides. Viimati nähti teda elusana Hagforsi kesklinnas.

Teisipäeval kella 13.30 ajal teatas Värmlandi politsei, et poiss on leitud kadumiskoha lähedalt jõest surnuna. Politsei uurib asja kui surma põhjustamist. Kahtlusaluseid veel välja selgitatud ei ole. Samuti pole veel täpselt selge, mis juhtus.

Poiss oli ajakirjanduse andmetel lastekodus, kui ta kadus. Kõnealune lastekodu on olnud viimasel ajal tähelepanu all seoses mitmete puudustega. Lastekodus direktor ütles juhtunut kommenteerides, et see on šokeeriv ja moodustatud on kriisitöögrupp asjaga tegelemiseks. Samuti tahetakse teha kindlaks, kas on tehtud vigu.

Lastekodu tegevuse eest vastutava Humana kontserni esindaja väitel on juhtumi kohta alustatud sisekontrolli juurdlust. Kunagi varem pole sellist juhtumit olnud, et laps oleks mõnes selle ettevõtte lastekodus surnud. Kuivõrd poiss oli erivajadusega, on selgusetu, kuidas ta üldse lastekodust välja pääses.

Försvunna 5-åringen hittad död – Supernytt – Aftonbladet live

Polisen i Värmland söker efter en försvunnen 5-årig pojke i Hagfors.

Kommentaarid
(Külastatud 298 korda, 1 külastust täna)