Politsei palub vihjeid seoses Porvoo paadiõnnetusega

Ida-Uusimaa politsei teatas täna laupäeval, 19. juunil Porvoos toimunud paadiõnnetusest. Porvoos Orrbyfjärdeni lahes juhtus öösel vastu hommikut õnnetus, kus võimas mootorpaat sõitis suurel kiirusel vastu kallast.

Pärast õnnetust oli paat täielikult metsas sees. Paadis oli õnnetuse hetkel kolm täiskasvanud inimest, kes said vigastada ja kes viidi haiglasse.

Politsei uurib asja kui veeliiklusrikkumist, joobes juhtimist ja kehavigastuse tekitamist. Politseid abistab piirivalve. Õnnetusele reageerisid lisaks politseile pääste- ja esmaabiüksused, sealhulgas kopterid ja laevad.

Politsei uurib praegu õnnetuse põhjuseid. Politsei palub inimestel saata vihjeid Ida-Uusimaa politsei telefonil +358 295438718.

Kommentaarid
(Külastatud 790 korda, 1 külastust täna)