Espoos jäeti lapsed rannas järelvalveta, politsei pidi sekkuma

Espoos Lippajärvis oli pühapäeval kõhedust tekitav olukord, kui randa saabusid kolm joobes täiskasvanut ning neil olid kaasas väiksed lapsed ja koerad.

Üks naine, kes randa tuli, ei suutnud isegi püsti seista. Lisaks naisele tulid randa kaks joobes meest. Nendega olid kaasas kaks väikest poissi. Kumbki laps talutas veel koera. Rannas olijates äratas imestust, et nii väikestel lastel on koerad kaasas, vahendab MTV.

Peagi pärast randa tulekut läksid väiksed poisid vette. Lapsed olid vees ilma järelvalveta ja rannas olnud teised täiskasvanud püüdsid neil silma peal hoida. Vesi on Lippajärvis üsna sügav juba kalda ääres.

Lisaks poistele said rannas vintsutada chihuahua koerad. Nad olid seotud puu külge ja sõid liiva. Nad paistsid olevat alatoidetud ja lõõtsutasid kuuma käes. Üks poistest viis ühe koera rihma otsas vette ja koer oleks äärepealt uppunud.

Teised rannas olnud inimesed läksid koerale appi, aga joobes täiskasvanud isegi ei märganud seda. Lõpuks sai rannas olnud teistel inimestel sellest villand ja nad helistasid häirekeskusse.

Lahti pääsenud chihuahuad läksid veel ühe suurema koeraga purelema. Politseisse helistas veel üks naine, kelle mees läks vette koera päästma ja keda pärast seda tülitasid joobes mehed.

Politsei tuli kohale ja vestles joobes isikutega. Politsei kinnitab asja ja kohale läks kaks patrulli. Asja kohta kuriteoteadet ei tehtud, küll aga tegelesid asjaga edasi sotsiaalametnikud. Politsei asja täpsemalt ei kommenteerinud.

Kommentaarid
(Külastatud 259 korda, 1 külastust täna)