Helsingis pussitati ööl vastu pühapäeva noort meest, politsei otsib tegijat

Helsingis Kaivopuistos pussitati ööl vastu pühapäeva, 2. maid 19-aastast meest ülakehasse. Juhtum oli politsei andmetel tähetorni taga.

Häirekeskuse sai juhtunu kohta mitu teadet ning kohale sõitis mitu politseipatrulli. Sündmuskohal lamas maas noor mees, kel olid haavad ülakehas. Mees viidi haiglasse, sündmukohal oli mitmeid joobes noorukeid, vahendab MTV.

Pussitamine oli kell pool üks öösel. Asja uuritakse kui tapmiskatset. Politsei pole kahtlusalust isikut tabanud. Kahtlusaluse tundemärgid on järgmised: tumedad või mustad lokkis üle kõrvade ulatuvad juuksed, tumedat värvi müts, musta värvi püksid, musta värvi sulejope ja musta värvi tossud.

Kahtlusalusel olid näos verised haavad ja võimalik, et ka verevalumid. Politsei ootab infot juhtunu kohta e-posti aadressile vakivaltavihjeet.helsinki(at)poliisi.fi.

Politsei andmetel pole Kaivopuisto juhtum seotud Ruoholahti juhtumiga.

Kommentaarid
(Külastatud 288 korda, 1 külastust täna)