Helsingis oli pussitamine, vähemalt üks inimene sai vigastada

Helsingis Pihlajistos oli tänase laupäeva, 8. mai hommikul pussitamine. Vähemalt üks inimene sai vigastada.

Politsei pidas pussitaja kinni, teda kahtlustatakse vägivalla katses. Politsei andmetel oli tegemist armukadeduse draamaga, vahendab Iltalehti.

Pussitamine oli majas, kus asub K-market, aga juhtum polnud kauplusega seotud. Sündmuskohale sõitsid kolm politseipatrulli ja üks mootorrattapatrull. Kohale sõitsid ka päästekeskuse esmaabi ja kiirabi.

Näyttävä poliisioperaatio Helsingissä – yksi loukkaantui, epäilty puukottaja otettu kiinni

Helsingin Hattelmäentiellä tapahtui puukotus lauantaina aamupäivällä. Helsingin Pihlajistossa tapahtui lauantaina aamupäivällä puukotus. Loukkaantuneita on ainakin yksi. Poliisi otti kiinni teosta epäillyn. Häntä epäillään törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. - Tilanne on nyt ohi. Siellä oli tiettävästi mustasukkaisuusdraama, toteaa Helsingin poliisin yleisjohtajana toimiva, ylikomisario Jorma Makkonen. Rikos ei liity kuvan K-Markettiin. Rikos tapahtui samassa rakennuksessa.

Kommentaarid
(Külastatud 415 korda, 1 külastust täna)