Helsingi politsei kahtlustab 18-aastast isikut kahe nooruki tapmise katses

Politsei on kätte saanud 18-aastase nooruki, keda kahtlustatakse kahe inimese tapmise katses Helsingis Ruoholahtis pühapäeval, 2. mail.

Vägivallateod pandi toime metroojaama läheduses peale kella 16. Häirekeskus sai teate kell 16.45. Esialgsele kuriteopaigale Saukonpaadenrantas sõitis kohale mitu politseipatrulli, kes leidsid eest alaealise vigastatud kannatanu, vahendab Iltalehti.

Politsei info kohaselt olid kahtlusalune ja kannatanu tülitsenud Crusellinsilta juures. Terariistaga varustatud kahtlusalune ajas kannatanut taga. Kannatanu kukkus ja kahtlusalune pussitas teda selga.

Hiljem selgus, et sama kahtlusalune oli samas kohas üritanud pussitada ka teist alaealist poissi. Teine poiss vigastada ei saanud.

Politsei uurib asja kui kahte tapmiskatset. Kahtlusalune saadi kätte hiljem pühapäeval ja ta on politsei valve all. Kahtlusalust pole õnnestunud veel üle kuulata.

Poliisi epäilee: 18-vuotias yritti tappaa kaksi ihmistä puukottamalla Helsingin Ruoholahdessa

Nuori mies oli aluksi karussa, mutta poliisi tavoitti hänet. Poliisi epäilee 18-vuotiasta nuorta miestä kahdesta tapon yrityksestä Helsingin Ruoholahdessa sunnuntaina 2. toukokuuta. Väkivallanteot tapahtuivat metroaseman läheisyydessä iltapäiväneljän jälkeen. Hätäkeskusilmoitus tuli kello 16.45. Ensisijaiselle tekopaikalle Saukonpaadenrantaan tuli useita poliisipartioita, jotka löysivät alaikäisen, loukkaantuneen uhrin. Poliisin mukaan epäilty ja toinen uhri olivat riitaantuneet Crusellinsillan läheisyydessä.

Kommentaarid
(Külastatud 361 korda, 1 külastust täna)