Eesti siseministri sõnavõtt pani Soomes sotsiaalmeedia kihama: arvamused jagunevad kaheks

Eesti siseministri ja EKRE esimehe Mart Helme tänane sõnavõtt Soome uue valitsuskoosseisu teemal pani sotsiaalmeedia kihama ja arvamused jagunevad kaheks.

Ühed kiidavad Helmet julguse eest panna Soome nn tüdrukutebänd paika, teised kiruvad Helmet maapõhja. Üks kirjutab: „Sa võid olla tõeline sitapea ja ikka saada siseministriks. Nagu see vana peer Mart Helme”. Teine märgib, et Helme pani nn tüdrukutebändi korralikult paika, kolmas lisab, et Helme ruulib.

Kirjutatakse ka seda, et Soomes juba teatakse Helmet tema väljaütlemiste pärast. Ühtlasi imestatakse, et Soome meedia kommentaariumis kuulub poolehoid hoopis Helmele, mitte Soome valitsusele. Märgitakse, et Helme poolehoid kuulub Soomes põlissoomlastele, mis on kõige populaarsem erakond.

Kommentaarid
(Külastatud 3,406 korda, 1 külastust täna)