Helsingi linnavolinik Abdirahim ”Husu” Hussein tunnistas üles, et valetas

Helsingi taksojuhist linnavolikogu liige Abdirahim ”Husu” Hussein tunnistas üles, et valetas, et jättis ühe rassistliku kliendi kiirtee äärde maha. Ta põhjendas valetamist sellega, et oli vihane.

Tegelikkuses mitte kedagi taksost välja tee äärde ei jäetud, kinnitas taksofirma Taksi Helsinki.

Hussein kirjutas sotsiaalmeedias nädal aega tagasi, kuidas üks klient oli teda sõimanud ja soovitanud minna tagasi koju Somaaliasse, mille peale peatas ta auto kiirtee ääres ja palus kliendil väljuda. Klient oli veel imestanud, et Husseinile ei kõlvanud tema raha. Hussein kirjutas, et ütles, et ei võta rassistidelt raha vastu.

Selle peale teatas Taksi Helsinki, et lugu oli väljamõeldis ja mingit kliendi jätmist tee äärde pole olnud. Hussein tunnistas oma tegu, aga ütles, et klient oli olnud rassistlik, aga teda tee äärde ta ei jätnud, vahendab Helsingin Sanomat.

Hussein ütles, et klient oli ise autost väljunud Tuusulanväyläl pärast sõitu mööda Kehä I ringteed. Hussein märkis, et tahtis oma sotsiaalmeedia sissekandega ärgitada diskussiooni. „Kirjutasin sissekande pühapäeval, kuna olin vihane,” lisas Hussein.

Kommentaarid
(Külastatud 904 korda, 1 külastust täna)