Helsingi taksojuhist linnavolikogu liige väidab, et ajas rassistliku kliendi kiirtee ääres autost välja

Helsingi taksojuhist linnavolikogu liige Abdirahim “Husu” Hussein andis sotsiaalmeedias teada, et ajas rassistliku kliendi kiirtee ääres autost välja. Helsingi taksofirma seda juttu ei kinnita.

Abdirahim “Husu” Husseini väitel ajas ta agressiivselt käitunud kliendi autost välja. Ta oli ööl vastu pühapäeva kella 4 ajal võtnud kliendi Helsingi kesklinnas peale. Tal sai villand kliendi rassistlikust jutust, ajas kliendi Tuusulanväyläl autost välja ja jättis ta maha bussipetusse, vahendab Ilta-Sanomat.

Taksofirma Taksi Helsinki aga seda ei kinnita, kuna firma juhi väitel ajad ei klapi. Husseini väidetud ajal ei olnud takso Tuusulanväyläl ja seal pole ka peatust tehtud. Takso liikumist on firmas võimalik küllalt täpselt kontrollida. Taksi Helsinki on seetõttu esitanud taksojuhile asja kohta järelpärimise. Husseinil on 7 päeva aega vastamiseks.

Husseini enda jutus on samuti segadust, sest esialgu väitis ta, et jättis kliendi kiirtee äärde, siis täpsustas, et tegemist oli bussipeatusega.

“Husu” Hussein kertoi jättäneensä rasistisen matkustajan moottoritielle – Taksi Helsinki: “Ajankohdat eivät täsmää”

Taksi Helsinki ei pysty vahvistamaan helsinkiläisen kaupunginvaltuutetun Abdirahim “Husu” Husseinin (sd) kertomusta, jonka mukaan Hussein olisi jättänyt aggressiivisen asiakkaan moottoritien liittymään yöllä viime viikonloppuna. Hussein oli työtehtävässään taksinkuljettajana ja kertoo poimineensa miesasiakkaan kyytiin Helsingin keskustasta sunnuntaina aamuyöllä noin kello neljältä. Hussein kertoi IS:lle, että hän kyllästyi matkustajana olleen miehen rasistisiin puheisiin ja koukkasi autonsa Tuusulanväylältä liittymään ja jätti miehen bussipysäkille.

Kommentaarid
(Külastatud 572 korda, 1 külastust täna)