KUUM: Saksamaa politsei uurib esmaspäevast traagilist autoõnnetust kui terrorirünnakut

Saksa politsei teatel uuritakse esmaspäeval Limburgis toimunud traagilist auto õnnetust kui terrorirünnakut. 32-aastane Süüriast pärit mees oli ärandanud rekka ja sõitis sellega ristmikul sisse punase tule taga oodanud sõiduautodele. Viga sai 8 inimest, kellest 7 viidi haiglasse.

Saksa meedia andmetel oli rünnaku toimepanija 32-aastane Süüria mees, kes elab Saksamaal alates 2015. aastast. Mehe kodus Langeni linnas korraldati teisipäeval läbiotsimine ja kahtlustatakse, et tegu oli toime pandud terroristlikel eesmärkidel.

Mees oli varem ametivõimudele vahele jäänud narkootikumide ja vägivallaga. Praegu uuritakse, kas mehe vaimne tervis on korras, vahendab BBC.

German lorry attack seen as ‘act of terrorism’

An attack on motorists in the western town of Limburg is being investigated as terrorism, security sources have told German media. On Monday, a man hijacked a lorry and ploughed into eight vehicles waiting at a traffic light, injuring eight people. Seven were treated in hospital. A thirty-two year-old suspect has been arrested.

Kommentaarid
(Külastatud 316 korda, 1 külastust täna)