KUUM: Soome SIM-kaarti kasutanud salapärane dopingu-„Kindral” on eestlane Mati Alaver

Saksa dopinguajakirjanik Hajo Seppelt andis täna sotsiaalmeedias teada, et „Kindraliks” kutsutud Mati Alaveri otsitakse rahvusvaheliselt taga. 

„ARD (Saksa telekanal- toim.) dopingutoimetuse andmeil otsib politsei rahvusvahelistelt taga eestlast Mati Alaveri, kes on seotud Erfurdi afääriga. Kahtlustus: Alaver oli üks juhtfiguuridest. Siseringi liikmed väidavad, et tema oligi see Kindral – sisemine hüüdnimi ühele peaideoloogidest,” edastas Seppelt Twitteris.

Varem oli teada, et Austria ja Saksa politsei otsisid taga salapärast isikut, kes oli võtmefiguur sportlastele dopingu vahendamisel ja kelle kohta kasutati hüüdnime „Kindral”.

Hajo Seppelt on Twitter

Nach Informationen der ARD-Dopingredaktion läuft internationale polizeiliche Fahndung gegen Esten Matti Alaver im Zusammenhang mit Erfurt-Affäre. Verdacht: war eine der Schlüsselfiguren. Eingeweihte sagen: er war womöglich der „General” – interner Code für einen der Drahtzieher

Kommentaarid
(Külastatud 2,363 korda, 1 külastust täna)