KUUM: Immigrant üritas end Helsingi kesklinnas üles puua

Eile õhtul kella 7 paiku üritas üks immigrant end Helsingi kesklinnas Rautatientoril puu otsa üles puua.

Asja kohta on veebi üles pandud video:

Videost on näha, kuidas mees ronis puu otsa ja tahtis sealt nöör kaelas alla hüpata. Teised ronisid talle puu otsa järgi ja tirisid ta sealt alla.

Mees lebas pärast puu otsast alla toomist pikali maas:

Helsingi politsei esindaja Kirsi Kanth kinnitas väljaandele Helsingin Sanomat, et mees tõesti üritas enesetappu. Mees viidi haiglasse. Mehe päritolu ja enesetapu motiivide kohta politsei infot ei anna.

Rautatientoril jätkuvad täna nii immigrantide kui ka nende vastaste meeleavaldused. Meeleavaldused on kestnud juba kuu aega. Olukord võib pingestuda, sest laupäevaks on planeeritud üritus Puhdistus (tõlkes: puhastus), mille käigus tahetakse plats immigrantidest puhastada. Politsei on hoiatanud, et meeleavalduse loata laialiajamine on kuritegu.

Mies yritti itsemurhaa turvapaikanhakijoiden leirissä Rautatientorilla – vihasivusto julkaisi videon internetissä

Turvapaikanhakija yritti keskiviikkona alkuillasta itsemurhaa Rautatientorilla Helsingissä. Mies kiipesi puuhun ja oli aikeissa hypätä köysi kaulassaan alas ja hirttäytyä. Ilmeisesti muille yllätyksenä mies oli jo ehtinyt kiivetä ylös ja kiinnittää köyden kaulaansa ennen kuin paikalla olleet saivat hänet haettua alas. Poliisi sai hälytyksen paikalle ennen seitsemää illalla.

Kommentaarid
(Külastatud 594 korda, 1 külastust täna)