Lumakaose tõttu hilinevad Soomes lennud

Helsingi-Vantaa lennujaamast on graafikujärgselt õhku tõusnud vaid mõned enne kella 10 väljuma pidanud lennud.

Lennud hilinevad poolest tunnist mitme tunnini, vahendab MTV.

Kopenhaagenisse teel olnud soome mees Julius saatis oma lennuki aknast pildi. Ta ütles, et on lennukis istunud juba tubli paar tundi. Lennuk pidi väljuma kell 7.25, kuid hommikul kella 10 ajal seisis see endiselt lennujaama pesula järjekorras.

Hinnang võib muutuda halvemaks või paremaks. Nad ütlesid, et kasutusel on ainult üks lennurada. Inimesed on lennukist lahkunud, nad on loobunud ootamisest. Kui nad olid minemas poolepäevase kohtumise tõttu, on nad lootusetult hiljaks jäänud, rääkis Julius MTV uudistele.

Juliuse lennuk polnud kella 11 ajal veel Helsingi-Vantaalt väljunud.

Täpse lennuinfo leiab Helsingi-Vantaa lennujaama kodulehelt.

Tugev lumesadu takistas teisipäeva hommikul kogu liiklust Helsingi piirkonnas.

Kommentaarid
(Külastatud 180 korda, 1 külastust täna)