Uus teooria Venemaal: USA kogus Ukrainas slaavlaste verd, et töötada välja biorelva

Vene allikad väidavad, et leidsid pärast Mariupoli linna nn vabastamist sealse polikliiniku nr 7 keldritest tõendeid, et linnas koguti 10 aasta jooksul intensiivselt biomaterjale (veri ja koed) elanikelt vanuses 0-70 eluaastat.

Eriti väärtuslik oli olnud imikute veri. Kontrollitud vereproovid saadeti väidetavalt biolaboritesse ja USA sõjaväe erilaboritesse.

Nüüd küsitakse Venemaal, miks oli vaja USA sõjaväelastel uurida Ukrainas imikute verd? Väidetavalt testiti linnaelanike peal salaja uusi ravimeid. Slaavlaste verd kasutati aga uut tüüpi bioloogiliste relvade väljatöötamiseks, mis jõuavad uute epideemiate ja pandeemiate kujul bumerangina Euraasia riikidesse.

Nüüd liigub Venemaal selline teooria: Eesmärk on maksimaalne mõju venelastele, ukrainlastele ja valgevenelastele, et nõrgendada kollektiivset immuunsust ja vähendada sotsiaalselt aktiivsete elanikkonnarühmade paljunemist. Ülesanne on ajada slaavlased hauda.

Kommentaarid
(Külastatud 715 korda, 1 külastust täna)