VIDEO: läänemeelne Vene miljardär: Me oleme kaotanud – tunnistagem seda

„Me oleme kaotanud – tunnistagem seda,” ütles Londonis paguluses elav Vene miljardär ja opositsiooniaktivist Jevgeni Tšitšvarkin.

Tšitšvarkin ütles, et seda võib juba kindlalt väita. Ta põhjendab oma seisukohta sellega, mis toimub praegu Venemaal.

Lääs on ehitanud poole Venemaa ulatuses piirile aia ja Venemaalt raha ega inimesi välja ei lasta. Aga üle selle aia loobitakse pidevalt Venemaale raha, seda nafta, gaasi ja muude maavarade eest.

„Inimesed lähevad tagasi ja neile loobitakse üle aia raha järele,” ütles Tšitšvarkin. „Aia taga on palju raha ja inimesi. Kõik on taastunud fenomenaalselt. IKEA läks ära, aga teised mööblifirmad on tipus. Lääne autotootjad lahkusid, aga Hiina ratastel „mikrolaineahjud” müüvad väga hästi. Kõigil on kõik väga hästi. Kõik, kes tahtsid või ei tahtnud, on naasnud Putini juurde. Ja sealt pole võimalik raha ära saata. Väga raske on Venemaalt raha välismaale saata.”

Venemaal on raha seetõttu väga palju, ütles Tšitšvarkin. „Lääs tegi oma debiilsete sanktsioonidega kõik selleks, et luua olukord, kus on võimalik kõike ise teha, kui raha tuleb,” lisas ta. Nii oma mööblit kui oma Maitsev ja punkt (McDonaldsi asendaja) restorane. Samuti on Venemaal oma Starbucks. On loodud olukord, kus Venemaa saab edukalt hakkama ilma Lääneta, aga Lääs ilma Venemaata mitte. Kõik, mida Putin räägib on osutunud tõeks.

Tšitšvarkini sõnul ei näinud Euroopa riigid seda ette, nad ei teinud midagi Putini vastu. Samas on Lääs teinud kõik selleks, et kinnitada seda, millest Putin on kogu aeg rääkinud, et Lääs on vaenlaste seltskond ja et ilma Venemaata hakkama ei saada. Et ilma Venemaata külmub Euroopa ära. Euroopa sattuski paanikasse ja gaasi hind tõusis börsil 5 korda. Sellega sai Gazprom oma taskud raha täis. Nüüd ähvardab Venemaa naftaga, mille hind on tõusnud. Ja nafta hind on Venemaa jaoks praegu päris hea. Samuti on ilmunud rida analüütilisi artikleid selle kohta, kuidas ilma Vene väetisteta on toiduainete inflatsioon hirmuäratav, seetõttu tuleb end alla suruda ja jätkata ostmist.

Nii Lääs ostabki kõike edasi Venemaalt, SWIFT kõik töötab, kui see ähvardati v älja lülitada 2014. ja 2022. aastal, samuti 2015. ja 2023. aastal. Kõik töötab Venemaa jaoks ideaalselt. Väetisetootjatelt võeti ära laevad, kuna need on ilusad. Aga väetised pole ilusad ja seetõttu nendega midagi ei juhtu ja jätkatakse nende ostmist.

„Nad tegid kõik selleks, et Putin võidaks,” ütles Tšitšvarkin. „Ja ta võidabki.” Meil teiega tuleb seda lihtsalt tunnistada.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 7,740 korda, 1 külastust täna)