Kaval võte norskamise vastu, mida reklaamivad kuulsused ja mis pidi aitama

Asi sai alguse sellest, kui Briti tantsusaate saatejuht Tess Daly oma suu kinni teipis. Daly väitis sotsiaalmeedias, et suu kinniteipimine annab talle sügavama ja kosutavama une ning ta on ühes intervjuus öelnud, et nina kaudu hingamine mõjub nahale paremini ja silmad ei ole hommikuti kottis.

Hollywoodi A-nimekirja kuuluv näitleja Gwyneth Paltrow on kuulujuttude järgi samuti suu kinniteipimise fänn, vahendab Daily Mail.

Kui see on piisavalt hea Gwynethi jaoks, on see piisavalt hea ka teiste jaoks ja eksperdid näivad olevat nõus, et parem on hingata läbi nina. Eelised sisaldavad tolmu välja filtreerimist ja parasümpaatilise närvisüsteemi reageerimise tõttu lõdvestunud tunnet.

Asjatundjad on suu kinniteipimise osas vastandlikel seisukohtadel: osa pooldavad seda, teised mitte.

Veebis on müügil spetsiaalsed plaastrid suu teipimiseks.

Kommentaarid
(Külastatud 677 korda, 1 külastust täna)