Kas see võib olla tõsi? USA teadlane väidab, et Ukrainaga on kõik läbi

Ukrainaga on kõik läbi, ütles USA majandusteadlane ja endine rahandusministeeriumi nõunik Paul Craig Roberts.

„Ukraina põhjustas probleeme Venemaale,” ütles Roberts, „ja sellega on nüüd kõik. Ukrainlased on läbi. Neil pole enam armeed järel. Kõigist neist relvadest, mis me saatsime polnud abi. Ja nüüd pole enam kedagi, kes sõdiks. Nendega on kõik. Nad ei suuda enam midagi. Nad on kaotanud poole oma elanikkonnast, kes on riigist lahkunud. Armee on end surnuks võidelnud.”

Robertsi väidetesse tuleb suhtuda reservatsioonidega, sest ta on president Putini toetaja. Samas on selge, et Ukrainaga on midagi tõsist lahti.

Veel aasta tagasi kiideldi, et Ukrainal on rivis miljon meest, millest jätkub aastateks. Nüüd räägitakse, et Ukrainal on sõjaväelastest puudus käes, nii et rindele saadetakse naisi. Kas tõesti suudeti aastaga miljon meest läbi põletada?

Siin on Robertsi jutt:

Kommentaarid
(Külastatud 785 korda, 1 külastust täna)