Eestlanna ja Soome hokiässa lahutusprotsess on võtnud uue pöörde: „Politsei saatis Helena kinnistult minema ja lasi talle gaasi silma.”

„Politsei kihutas Helena kinnistult minema ja lasi talle silma pipragaasi,” jutustab Helena sõbranna septembri lõpu sündmustest, mis vapustasid kogu ümbruskonda.

Eestlanna Helena Koivu ja Soome hokitähe Mikko Koivu lahutusprotsess on võtnud uue pöörde. Septembri lõpus toimus Turu lähedal Kakskerta saarel Mikkole ja Helenale kuuluval kinnistul suur politseioperatsioon, vahendab Seiska.

„See on tõsi,” kinnitab USAsse Minnesotasse naasnud Helena. Täpsemalt oli naine oma Soome koju sisenenud enda võtmetega. „Mikko pidi lapsed tooma nende emaga kohtuma, kuid lõpuks eskaleerus olukord selleni, et politsei saatis Helena kinnistult minema ja lasi talle pipragaasi silma,” jutustab Helena sõbranna septembri lõpu sündmustest, mis vapustasid kogu ümbruskonda.

Helena räägib väljaandele, et pool kinnistust kuulub siiski talle. „Juriidilise poole olin ma juba eelnevalt korda ajanud ja mul pidi olema täielik õigus minna oma koju Soome,” ütleb ta. „Alguses sobis see ka Mikkole. Laste üleandmises oli meil juba kokku lepitud, sest oli minu kord kohtuda.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Koivu (@helenakoivu)

Kommentaarid
(Külastatud 620 korda, 1 külastust täna)