Taas levivad karmid väited Putini tervise kohta – ta olla saanud südamerabanduse

Venemaa president Vladimir Putin sai väidetavalt pühapäeva õhtul südamerabanduse. Kinnitamata väidete kohaselt läksid valvurid presidendi tuppa pärast valju paugu kuulmist.

Asjast teatavad Briti ajalehed nagu Express ja Mirror. Teave põhineb Telegrami kanalil, mis arvatakse kuuluvat endisele Kremli siseringile, aga see võib olla ka Ukraina infosõja kanal. Selle kanali teatel leidsid valvurid 71-aastase presidendi „põrandal krampides ja silmi pööritamas”.

Info kohaselt kutsuti sündmuskohale kohe arst, kes kinnitas, et juba elustatud president sai südamerabanduse ja Putin viidi kiiresti intensiivravisse.

Südameinfarkti väited on osa laiemast kuulujutuveskist, kus Putini keha muutub ja jäsemete värinaid on läänes tähelepanelikult jälgitud. Muu hulgas on väidetud, et presidendil on vähk ja ta on lähedal surmale.

Teabe avaldanud Telegrami kanal General SVR kuulub väidetavalt endisele Vene kindralleitnandile. Kanali väitel Putin üldse oma punkrist väljas ei käi ja kõik avalikud esinemised on läbi viidud tema teisikute poolt.

Ukraina luure esindajad on väitnud juba aasta aega, et päris Putin on arvatavalt surnud ja teda asendavad teisikud. Spekuleeritakse koguni, et päris Putin suri juba enne sissetungi Ukrainasse ja praegust sõda viib läbi keegi teine.

Kremli esindajad on need jutud ümber lükanud.

Kommentaarid
(Külastatud 818 korda, 1 külastust täna)