Soomes kadus jalutuskäigu ajal kaks lasteaia last

Esmaspäeval, 18. septembril jäid Tuusulas lasteaia jalutuskäigu ajal kadunuks kaks eelkooliealist last. Maininki lastepäevakodu töötajad märkasid laste kadumist, kui jalutuskäigult oldi tagasiteel lasteaeda ja lapsi asuti kohe otsima.

Ühe kadunukese leidis otsingute käigus politsei. Teise lapse leidis otsingutel osalenud pereliige, vahendab Ilta-Sanomat.

Tuusula alushariduse juht Hannamari Vänni kahetseb juhtunut.

Täname politseid ja perekondi kiire reageerimise eest. Kõik Tuusula lastepäevakodud koostavad juhised erinevateks olukordadeks. Lastepäevakodudes on kasutusjuhend näiteks laste kadumise puhuks. Olukord on haruldane ja vaatame üle kõik üksuste ohutusega seotud tegevused, märgib Vänni.

Lasteaed teatab, et on kadunud laste peredega asja läbi arutanud.

Kommentaarid
(Külastatud 10,036 korda, 1 külastust täna)