USA senaator: sajad tuhanded surid asjatult koroonasse, kuna haigust ei lastud ravida

USA senaator Ron Johnson ütles intervjuus telekanalile Fox, et sajad tuhanded ameeriklased surid asjatult koroonasse, kuna haigust ei lastud ravida.

Johnson ütles, et USA ravimiamet ei lubanud kasutada odavaid, ohutuid ja efektiivseid ravimeid. Üks neist oli ivermektiin, mille kasutamisele on viimasel ajal vaikselt antud roheline tuli.

Johnson ütles, et ivermektiini peeti mingiks hobuseravimiks, kuigi tegemist on Nobeli preemiat väärt olulise ravimiga, mis oleks võinud päästa sadu tuhandeid elusid.

Johnson ütles, et oli julgeid arste, kes riskisid oma arstiloaga ja andsid patsientidele neid ravimeid. Samuti oli tema sõnul julgeid ajakirjanikke, kes julgesid rääkida asjadest ausalt. See on ainus viis, kuidas asju ajada – tuleb julgeda tõde välja öelda. Ameeriklased on väärt seda, et teada tõde, ütles Johnson.

Johnson ütles, et inimestega üritab manipuleerida väike grupp inimesi, kes on haaramas üha suuremat kontrolli inimeste elude üle, seda tehakse järk-järgult. Seda tehakse läbi valitsuskulude kasvatamise ja valitsuse suurendamise, läbi kontrolli Maailma terviseorganisatsiooni WHO üle. Lõpuks võetakse inimestelt kõik nende vabadused. Seetõttu peaks inimesed ärkama, ütles Johnson.

Kommentaarid
(Külastatud 1,177 korda, 1 külastust täna)