Soome esirallisõitja sai õnnetuses vigastada, jääb võistlusest kõrvale

Soome esirallisõitja Kalle Rovanperä pole Soome MM-ralli avariist veel täielikult taastunud. Rovanperä teatas sotsiaalmeedias, et ta ei saa võistelda nädala pärast Saksamaal toimuval driftivõistlusel, kuhu oli end kirja pannud.

Soome ralli väljasõiduga tegin roietele ja seljale veidi haiget ning selleks, et järgmisteks rallideks täielikult taastuda, otsustasin, et peame järgmise võistluse vahele jätma. Proovisin paar päeva tagasi veidi sõita, aga see oli liiga valus, märkis Rovanperä.

Rovanperä katkestas möödunud reedel Soome MM-ralli rajalt väljasõidu tõttu. Maailmameistri Toyota rullus suurel kiirusel katusele.

Külge vigastanud Rovanperä läks pärast väljasõitu haiglasse kontrolli.

Sõitsime tee äärde kraavi ja seal põrutasime vastu kivi, kust auto õhku paiskus. Auto lendas päris kõrgele ja siis tulime esimesena ühe küljega maa peale. Tüütu väljasõit, loll väljasõit, rääkis ta õnnetusest värskelt Jyväskyläst tulles.

Rovanperä kaardilugeja Jonne Halttunen kommenteeris olukorda päev pärast väljasõitu: Auto kukkus Kalle-poolsele küljele teele. Ta sai löögi küljele, aga minu teadmine on, et tal pole midagi viga. Mõlema mehega on kõik korras, see ei olnud nii hull väljasõit, ütles Halttunen toona.

Rovanperä juhib autoralli MM-sarja 25-punktilise vahega meeskonnakaaslase Elfyn Evansi ees. Järgmine MM-võistlus peetakse septembri teisel nädalavahetusel Kreekas.

Kommentaarid
(Külastatud 886 korda, 1 külastust täna)