Pihkva oblasti kuberner tänab kodanikke: mingit paanikat polnud

Pihkva oblasti kuberner Mihhail Vedernikov tänas kodanikke selle eest, et pärast rünnakut mingit paanikat polnud.

Vedernikov edastas sotsiaalmeedias järgmise pöördumise:

„Tahan siiralt tänada teid kõiki teie enesevalitsemise ja rahulikkuse eest. Juhtum oli piisavalt tõsine, kuid linnas polnud paanikast jälgegi. Paljud kirjutasid mulle isiklikult, andes toimuvast signaale. See on väga õige ja vajalik. Tänan teid selle eest. Samas palun suhtuda mõistvalt, et ma ei vasta selles küsimuses igaühele eraldi. Sõnumeid on tõesti väga palju ja ma avaldan kohe kogu olemasoleva teabe. Annan andmed prognoosina, sest kõike üle. Ma arvan, et kõik saavad aru, et olukord on tundlik.

Samas tuletan teile meelde, et ma pole kunagi oma poliitikat muutnud. Avaldan oma lehtedel piiranguteta kogu sotsiaalselt olulise kontrollitud teabe, mis ka ei juhtuks, võite sellele alati loota. Tänan veel kord usalduse eest. Hoolitsege enda eest. Koos saame kindlasti hakkama.”

Kommentaarid
(Külastatud 588 korda, 1 külastust täna)