Karm paljastus: nii ebaviisakalt kohtles Ott Tänak Soomes oma tiimikaaslasi

Rallitiimi M Sport Fordi ja selle staarsõitja Ott Tänaku möödunud nädalavahetus kujunes fiaskoks enne, kui see oli korralikult käima läinud.

Eestlane pidi katkestama juba Soome MM-ralli kolmandal kiiruskatsel, kui sõitis vastu kivi ja lõhkus kõvasti auto põhja, vahendab Ilta-Sanomat.

Prantsuse autospordiväljaanne Autohebdo paljastab, et Tänak tegi pärast katkestamist enda meeskonnale nipsaka tembu. Väljaande andmeil ei vaevunud 35-aastane eestlane pärast hooldusalasse naasmist isegi oma meeskonnaga rääkima, vaid võttis suuna otse kodu poole.

Paljud kulmud kerkisid, kui kolm nädalat kodust eemal olnud rallitiimi töötajad said sotsiaalmeedia kaudu teada, et nende sõitja oli kodus ja nautis „teenitud” puhkust juba enne seda, kui Soome ralli esimene päev polnud veel lõppenudki, kirjeldab juhtunut Autohebdo.

Väljaande andmetel oli Tänakul järgmisele Eesti laevale jõudmisega nii kiire, et isegi tiimibossil Richard Milleneril polnud mahti oma staarsõitjaga rääkida.

Otil on individualisti maine ja see sai taas kinnitust. Kahjuks, väitis väljaanne.

Tänaku suvi on olnud raske. Tema koduralli Eestis ebaõnnestus juba enne võistluse algust mootorivahetuse tõttu viieminutilise ajatrahviga. Tänak on sõitjate MM-sarjas neljas, jäädes Kalle Rovanperast maha 66 punktiga.

Kommentaarid
(Külastatud 1,415 korda, 1 külastust täna)