VIDEO: Vene inimesed pöörduvad abipalvega Lukašenka poole

Sotsiaalmeediasse on pandud video, kuidas Venemaa lõunaosas Kubanimaal elavad inimesed pöörduvad viimases hädas abipalvega Valgevene liidri Aleksandr Lukašenka poole.

Inimesed märgivad, et olukord on katastroofiline. Nad räägivad, et kõik nägid, kuidas Lukašenka peatas „õigluse marsi” Moskva peale. Nüüd on Poltavski piirkonna inimesed valmis tegema sedasama. Nad märgivad, et nende elukohas pole võimalik enam elada.

„Meid lihtsalt tapetakse. Ökoloogiline genotsiid,” märgivad inimesed. Nüüd on ainus lootus Lukašenka peal, kelle sekkumist inimesed ootavad. Palutakse edasi öelda presidendile, et inimesed nutavad, lapsed näevad seda kõike. Märgitakse, et korralagedus tuleb lõpetada.

Video on siin:

@echofm.online На Кубани хотят повторить мятеж Пригожина и просят Лукашенко вмешаться #эхо #лукашенко #пригожин ♬ оригинальный звук – echofm

Kommentaarid
(Külastatud 1,607 korda, 1 külastust täna)