Pealtnägija rääkis kõhedust tekitava loo laevalt merre kukkunud ema ja lapse kohta

Oma tähelepanekutest rääkis pealtnägija, kes oli eelmisel nädalal surma saanud ema ja pojaga samal laeval. Juhtumit uurivad Poola ja Rootsi ametivõimud.

Eelmise nädala neljapäeval hukkusid Rootsi vetes Stena Spiriti laevalt merre kukkudes ema ja laps. Laeval viibinud pealtnägija rääkis Poola väljaandele Fakt, et nägi ema ja poega paar tundi enne tragöödiat.

Ajalehe intervjueeritud anonüümse allika sõnul oli 7-aastane poiss laevas liikumispuudega lastele mõeldud kärus. Pealtnägija sõnul istus ema koos lapsega varjus ja nägi välja stressis ning masendunud.

Nägin teda hetkeks ja umbes 10-12 meetri kauguselt. Kuid ma kipun jälgima ja pöörama tähelepanu detailidele. Ta istus seina ääres pingil varjus, päikese käes olid ainult lapse jalad. Poiss ei liigutanud, oli pikali, võib-olla magas, ei oska öelda. Selgelt ei näinud, sest kärul oli kate peal.

Rootsis Karlskrona lähedal kukkusid neljapäeval Stena Spiriti reisilaevalt merre 35-aastane ema ja 7-aastane poeg. Parvlaev oli teel Poolast Karlskronasse. Juhtum juhtus umbes 70 kilomeetrit Ölandi rannikust lõunas. Nad õnnestus merest päästa, kuid reedel teatati, et nad surid haiglas.

Juhtumit uuriti esialgu kui õnnetust, kus laps oli esmalt üle parda kukkunud ja ema oli teda päästma hüpanud. Hiljem teatas Poola Gdanski prokuratuur, et nad uurivad juhtumit kui mõrva ja enesetappu, teatas Poola väljaanne Polsatnews laupäeval.

Fakti küsitletud pealtnägija sõnul olnuks isegi täiskasvanul inimesel raske üle laeva parda kukkuda.

Naist ja last otsiti merest tund aega. Tunnistaja ja tema elukaaslane jälgisid olukorda, kuni kaaslane nägi vees midagi šokeerivat.

Mu elukaaslane märkas vees paberitükki. Selleks ajaks tiirles päästeparv juba laevast kaugel. Paberitükk oli umbes A5 suuruses. Ta küsis kohe, kas see on hüvastijätukiri. Ma ei tea, kas paber korjati üles või oli mu elukaaslasel isegi õigus, rääkis pealtnägija.

Kommentaarid
(Külastatud 2,439 korda, 1 külastust täna)