Soomes peksis teismeline tüdruk 11-aastast last

Poris oli esmaspäeval kahtlusalune jõhker kallaletung, kus üks tüdruk lõi jalaga maas lamanud 11-aastast last.

Sündmused said alguse esmaspäeval, kui 14-aastane tüdruk helistas 11-aastasele. Iltalehti andmetel oli 14-aastane käskinud 11-aastasel tulla kaubanduskeskusesse Puuvilla, kus ta pidi 14-aastase sõnutsi „pasaks” pandama. 11-aastane kohale ei läinud.

Hiljem õhtul oli 11-aastane läinud koos oma kahe sõbraga kaubanduskeskust külastama, kus nad olid kokku jooksnud päeval varem helistanud 14-aastase tüdruku ja tema sõpradega.

11-aastane oli lõpuks nõus 14-aastasega välja minema. Väljaspool kaubanduskeskust ründas 14-aastane tüdruk 11-aastast ja lõi teda kaks korda näkku. Kui 11-aastane oli juustest pikali rebitud, lõid temaga kaasas olnud tüdrukud kartma ja jooksid minema. Maas lamanud 11-aastast last löödi jalaga vastu pead ja külgi. Juhtumit pealt vaadanud 14-aastase sõbrad tegid väärkohtlemisest video, mis avaldati sotsiaalmeedias.

14-aastase saatjaskonda kuulus kuus-seitse tüdrukut, kes Iltalehti andmetel olid vanuses 14-16 aastat. Peksmine lõppes, kui inimesed kaubanduskeskusest välja tulid. Vägivallatseja ja tema kaaskond kadusid sündmuskohalt ning 11-aastane pääses kaubanduskeskusesse oma paanikas sõprade juurde.

Iltalehti on sündmuste käigu kohta saanud kinnitust mitmest allikast. Iltalehti on näinud ka videot, kus 14-aastane peksab vägivaldselt jalaga maas lamavat 11-aastast ülakehasse ja pähe.

Väärkohtlemise käigus helistasid läheduses olnud noored häirekeskusse ning 11-aastane sai abi. Kohale tuli ka politsei.

Tüdruk toimetati kiirabiga kohe Pori keskhaiglasse, kus tema seisundit üleöö jälgiti. Ta sai pea- ja kehavigastusi. Iltalehti andmetel pole kannatanule kallaletungi motiivi öeldud.

Kommentaarid
(Külastatud 397 korda, 1 külastust täna)