Soome missivõistluste seltskond tänavu eriti kirju: kaasa löövad transnaine, abielunaine ja Mikko Alatalo lapselaps

Soomes selgusid tänavuse, 2023. aasta missivõistluse poolfinalistid, kelle hulgas on transnaine, abielunaine ja tuntud muusiku Mikko Alatalo lapselaps. Poolfinaliste on 20, kelle hulgast valitakse välja 10 parimat. Finaal toimub 9. septembril.

Osalejate hulgas on 25-aastane Tampere transnaine Rimi Riutta, 22-aastane Krimmist pärit Diana makasjuk, 27-aastane Indiast pärit Sofia Singh, 27-aastane Birmast pärit Sa Myer Oo, 24-aastane Afganistanist pärit Sahar Hajizadeh ja 21-aastane Maisa Alatalo, kelle vanaisa on tuntud muusik Mikko Alatalo. Lisaks lööb kaasa 23- aastane Serina Suvila, kes on olnud kaks aastat abielus – ta on Soome ajaloos esimene abielus missikandidaat.

Siin on missivõistluse poolfinalistid:

Kommentaarid
(Külastatud 764 korda, 1 külastust täna)