Eestiga piirneva Vene oblasti juht lükkab ümber kuuldused sõjaseisukorra kehtestamise kohta

Pihkva oblastis sõjaseisukorda veel ei kehtestata, lükkas oblasti kuberner Mihhail Vedernikov ümber vastavad kuuldused.

Pihkva oblasti terrorismivastase komisjoni koosolekul ütles oblasti kuberner, et mingist sõjaseisukorrast ei saa veel juttu olla. Küll aga plaanitakse tema sõnul lähiajal kõigis piirkondades – eriti piirialadel – luua vabatahtlike ja aktivistide grupid, kes hädaolukorras võimudele abiks on.

„Oluline, kuigi suures osas ilmselge möödunud nädala järeldus on, et keegi ei saa anda 100 protsenti garantiid, et sellised olukorrad enam ei kordu,” kommenteeris ta droonirünnakut naftajuhtmele Neveli rajoonis.

Mihhail Vedernikov ütles ka, et „riik on pingelises vastasseisus maailma suurima sõjalise blokiga”.

Kommentaarid
(Külastatud 1,033 korda, 1 külastust täna)