Venemaa avaldas video laevast, mis Ukraina andmetel sai tabamuse

Venemaa avaldas video luurelaevast Ivan Hurs, mis saabus missioonilt Sevastoopoli sadamasse. nagu videost näha, on laev täiesti terve.

Laeva komandör raporteeris, et 24. mai hommikul ründas laeva kolm vastase drooni, mis kõik tõrjuti edukalt.

Enne seda oli Ukraina avaldanud pildid ja video plahvatusest laeval ning suurest august laeva keres. Tegemist oli ilmselt valeinfoga, mida sõja ajal tihti kasutatakse. Pole tõenäoline, et venelased suutsid merel laeva ära remontida, nii et plahvatusest ei jäänud ühtegi jälge.

Tuleb arvestada, et sõja ajal ei saa sada protsenti uskuda mitte kedagi, sest igasuguse, ka ametliku info puhul on tegemist enamasti sõjapropagandaga. Ainus võimalus on panna mingi pilt kokku võimalikult paljudest eri allikatest pärit infokildudest.

Video on siin:

Kommentaarid
(Külastatud 1,465 korda, 1 külastust täna)