Paanika Venemaal: riigi lääneosa langes massiivse droonirünnaku alla

Venemaal on puhkenud suuremat sorti paanika, sest terve riigi lääneosa langes eile laupäeval, 27. mail massiivse droonirünnaku alla.

Pihta said naftajuhtmed Pihkva ja Tveri oblastites. Pihkva oblastis oli plahvatus Neveli rajoonis Valgevene piiri ääres. Sealt läheb läbi oluline naftajuht Surgut-Polotsk, mille kaudu jõuab nafta Valgevenesse, aga ka Balti riikidesse ja Poola.

Eilse, 27. mai seisuga registreeriti droonirünnakud vähemalt 18 Venemaa piirkonnas (sh annekteeritud Krimmis ja Sevastoopolis), peaaegu kõik neist asuvad Vene Föderatsiooni läänepiiril. Piirialadest pole intsidente veel registreeritud ainult Smolenski oblastis, kuigi sealt leiti varem teadmata päritoluga droon.

Rünnaku alla langesid Belgorodi, Brjanski, Kurski, Kaluuga, Orjoli, Moskva, Saraatovi, Pihkva, Tveri, Tuula, Rostovi ja Voroneži oblastid, Adõgea, Stavropoli ja Krasnodari kraid, Moskva linn ning annekteeritud Krimm ja Sevastoopol.

Kommentaarid
(Külastatud 22,704 korda, 1 külastust täna)