Tšetšeenia juht Ukraina vasturünnaku kohta: See on hea võimalus täiendada relvade kollektsiooni

Tšetšeenia juht Ramzan Kadõrov soovitab Ukrainal vasturünnakule koondada rohkem sõjatehnikat, sest Vene väed saavad selle trofeedena omale.

Kadõrov edastas sotsiaalmeedias järgmise pöördumise:

Nii palju tühje arutelusid Ukraina natsiformatsioonide vastupealetungi teemal. Ma ei saa aru, miks kõik nii erutunud on?

Mina isiklikult olen selle poolt, et nad seda teevad. Edukaks vasturünnakuks vajavad nad suuri ressursse, ründajate kaotus on vältimatu. Samas on meie positsioonid soodsad ja kindlustatud. Lahingutaktika on lihvitud, vastase tehnikad ja manöövrid on etteaimatavad. Meie vägede kaitsepositsioon võimaldab kasutada vähem ressursse.

Vastupidi, Ukraina satanistide ja NATO palgasõdurite vasturünnak on meile igas mõttes kasulik. No nagu kirss tordil – karikad, välismaise tehnika näidised, vangide massid, kes nagu ikka, osutuvad kaamera ees sõjaväekokkadeks või elektrikuteks.

Praegu on Venemaal suurepärane olukord. Toimub ühiskonna konsolideerumine, mida meil varem polnud ja millega ükski teine ​​riik kiidelda ei saa. Meie presidendi seisukohta toetab rekordarv kodanikke.

Igal asjal on omad plussid. Seega, kui NATO ja Ukraina natsid soovivad vasturünnakut teha mis tahes suunas, kutsun neid võtma kaasa rohkem näidiseid uhiuutest relvadest, et täiendada meie trofeedena kätte saadud relvade kollektsiooni.

Kommentaarid
(Külastatud 466 korda, 1 külastust täna)