Soome õpilased leidsid koristuspäeval veekogu äärest ohtliku asja

Tuusulas leidsid algklasside õpilased täna teisipäeval, 25. aprillil kooli korraldatud koristuspäeval Kotuntiel asuva paadisadama lähedalt relva. Heina seest leiti püstolilaadne relv.

Kooli õpilased käitusid eeskujulikult ja relva ei puutunud, vaid andsid kohe teada seal viibinud õpetajale. Olukord oli rahulik ja ohtu kellelegi ei olnud, ütles Ida-Uusimaa politsei inspektor Jarmo Ojala.

Õpilased pöördusid tagasi kooli. Õpetaja teatas asjast häirekeskusesse. Kohale tulnud patrull võttis relva oma kätte. Hinnangu järgi nägi relv välja selline, nagu oleks juba pikemat aega seal olnud, vahendab Iltalehti.

Asja uuritakse tulirelvakuriteona, seisab politsei pressiteates.

Kommentaarid
(Külastatud 7,843 korda, 1 külastust täna)