VIDEO: Valgevene juht hirmutas inimesi Venemaaga

Valgevene liider Alesksandr Lukašenka hirmutas täna reedel, 31. märtsil inimesi Venemaaga, kui ütles, et Venemaa ei küsi enam naabritelt relvastust.

Miks? küsis Lukašenka ja ise vastas:

„Sest Venemaa on oma kaitsetööstusliku komplekti käivitanud täisvõimsusel.”

„Ja kui see lahti läheb, on maailmast raske rääkida. See vene vanker, kui see inertsist veerema hakkab, siis hoidke alt,” hoiatas Lukašenka.

Lisaks ütles Valgevene juht, et ta teab, kuidas Poola valmistub Valgevene vallutamiseks. Sellel otstarbel Poola praegu relvastub. See on Lukašenka sõnul põhjus, miks ta ise pöördus Venemaa poole tuumarelvade saamiseks. Neid on vaja Valgevene kaitseks.

Lukašenka ütles, et Valgevene hõivamine on NATO poolt juba käimas, selleks valmistatakse ette relvastatud riigipööret. Ta lisas, et NATO sunnib Poolat avama Valgevenes teise rinde, kui Ukraina väed kaotama hakkavad.

Lukašenka kordas Vene presidendi Vladimit Putini juttu selle kohta, et praegu on toimumas ajaloolised sündmused, kuna maailmakord muutub.

Lukašenka edastas ka sõnumi Ukraina presidendile: „Süütud inimesed surevad. Lõppude lõpuks ei sure teie lapsed, mitte teie sugulased, ma ütlesin talle, nad võivad lõbutseda kuskil päikserannikul. Aeg möödub ja inimesed küsivad sinult. Miks te seda tegite? Miks te ei hoidnud sõda ära? Ja kui see algas, siis miks te seda ei peatanud?”

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 1,111 korda, 1 külastust täna)