Ukraina ohvitser: enam pole võimalik vaikida, Bahmutist saab suur vennashaud

Ukraina ohvitser kirjutab sotsiaalmeedias, et enam pole võimalik vaikida ning Bahmutist saab suur vennashaud.

Ohvitser edastas sotsiaalmeedias järgmise sõnumi:

Niipea, kui venelased võtavad tee Hromovosse, hakkab Bahmut järk-järgult muutuma kindlusest suureks vennashauaks. Siis pole enam mõtet vaikida asjadest, mis on juba mitu kuud vaevanud. Võib-olla näeb keegi selles riigireetmist, aga mul on juba ükskõik. Kannatus hakkab otsa saama.

Ukraina ohvitser märgib, kuidas viimased 3 päeva on venelased Bahmutke jõe vasakul kaldal tsiviilelanikke kokku kogunud ja linnast välja viinud. Nende edasine saatus on teadmata. Kõik, mis neil on, on seljakotid. Kolonnides kõnnib 3–10 inimest, nende taga automaadiga venelane. Loendati üle 30 inimese.

Siin on video toimuva kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 1,327 korda, 1 külastust täna)