Saksa rindereporter: Ukraina kaotas olulise kaitseliini, Vene väed tungisid tehasesse, kus Zelenski alles äsja oma võitlejaid tunnustas

Ukrainast sõnumeid edastav Saksa rindereporter Julian Röpcke andis teada, et Ukraina kaotas riigi idaosas rindelinnas Bahmutis olulise kaitseliini.

Vene väed tungisid Vostokmaši tehasesse, kus president Volodõmõr Zelenski oli detsembrikuus enne oma USA-visiiti võitlejaid tunnustanud. Seal kirjutasid Ukraina võitlejad oma allkirjad Ukraina lipule, mille Zelenski viis USA parlamenti.

Kuigi Ukraina juhtkond on lubanud Bahmuti linna iga hinna eest hoida, märgib Röpcke, et see viimane kaitseliin oli ainus lootus ehitada üles toimiv kaitse linna sees. Nüüd on see aga läinud. Vene väed tungivad linnas sees muudkui edasi.

Kommentaarid
(Külastatud 1,083 korda, 1 külastust täna)