Kohutav lugu: eestlane viis Soomes jalutama oma koera, kes pureti poolsurnuks

Eestineniga jagas oma lugu Soomes Vantaal Koivukyläs elav eestlanna Ülle.  Ta läks neljapäeval, 16. märtsil kella 15 ajal õue oma maja ette metsa.

Järsku ilmusid 2 suurt lahtist koera ja kargasid naise taksikoerale kallale. „Korra sa minu koer Jacky eest ära joosta, aga kohe olid nad tal jälle kallal,” räägib naine. Tema 7-aastane taksikoer oli rihma otsas.

„Ma karjusin, aga keegi ei kuulnud mind,” jätkab naine, „siis jooksin naabrite ukse taha ja üks naabrimees tuli appi neid ära ajama. Siis tuli ka naabrinaine, kes tuli minu juurde ja ütles, tõuse püsti ja läheme.”

Selle mõne sekundi jooksul oli koerad suutnud taksikest nii palju rebida, et kõik kohad olid verd täis. Asjast on teavitatud politseid.

Koera vigastused olid nii hullud, et seal polnud midagi päästa. Koer tuli magama panna. Nende kahe lahtiselt ringi jooksnud koera omanik on nii südametu, et juba järgmisel päeval oli jälle üks koer jooksnud lahtiselt ringi, räägib koera kaotanud naine.

Siin on pildid ohvriks langenud taksist:

Kommentaarid
(Külastatud 5,131 korda, 10 külastust täna)