VIDEO: Vene telesaates kutsuti üles Balti riike vallutama

Vene riikliku telekanali Rossija-1 saates, mida juhtis propagandist Vladimir Solovjov esitati üleskutse vallutada ära Balti riigid.

Saate külaline, Vene politoloog ja Moskva Riikliku Ülikooli Televisioonikõrgkooli dekaan professor Vitali Tretjakov teatas, et Venemaa peab vallutama Eesti, Läti ja Leedu, kui need esitatud nõudmistele ei allu.

„Peame Balti riikidele selgeks tegema: teie riikides, kuna see on meie läbipääs vähemalt Läänemerele, peavad olema valitsused, kus on esindatud Venemaa kodanikud. Lätis, Leedus vähem, ja Eestis,“ teatas Tretjakov ja lisas, et Venemaa peab esitama Balti riikidele ultimaatumi.

„Nendele riikidele, nende juhtkonnale – või kes kurat teab, kes nende taga seisab – tuleb esitada poliitilised tingimused, et nad teaksid, et peavad igal juhul tegema nii, nagu meie neile ütlesime! Vastasel juhul tuleb nad ära vallutada,“ teatas stuudiokülaline.

Siin on video asja kohta:

Kommentaarid
(Külastatud 4,018 korda, 5 külastust täna)