VIDEO: Kas see ongi põhjus, miks USA, aga ka Saksamaa oma tanke Ukrainasse ei saada?

Sotsiaalmeediasse on pandud video selle kohta, kuidas paljukiidetud USA tank M1 Abrams jääb talvistes oludes hätta elementaarsemate ülesannete täitmisega.

Videos on näha, kuidas Abrams ei saa üles isegi kerge lumega kaetud künkast.

Tuleb välja, et see tank polegi mõeldud talvistes ja külmades oludes kasutamiseks. See on ilmselt põhjus, miks USA on soovitanud Ukrainal oodata oma vasturünnakuga kevadeni ja Venemaa kasutab praegust peataolekut edasi tungimiseks.

Arvatakse, et ka Saksamaa vihje, et USA võiks oma tankid esimesena Ukrainasse saata on osutamine tankidega seotud konnasilmale. Ka Saksa tanki Leopardi puhul on märgitud, et see on liiga raske, et toime tulla talvistes ja märgades oludes.

Kommentaarid
(Külastatud 2,089 korda, 1 külastust täna)