Ukraina presidendi nõuniku ameti maha pannud mees kanti riigivastaste nimekirja

Eile teisipäeval, 17. jaanuaril tuli teade, et oma ameti pani maha Ukraina presidendi nõunik Oleksi Arestovõtš. Tänasest kolmapäevast on ta kantud Ukraina-vastaste tegelaste nimekirja veebis myrotvorets.center.

Arestovõtši-teemalise sissekande juurde on lisatud pilt, kus ta on meigitud näoga ja kannab naiselikku parukat ning riietust.

Arestovõtši kohta on edastatud järgmine info: „Professionaalne provokaator. Avaliku teabe sabotaaži rakendamine Vene armee kasuks. Osalemine Ukraina vastu suunatud humanitaaragressiooni aktides. Teadlik osalemine tegevustes, mis õõnestavad Ukraina kaitsevõimet, demoraliseerides Ukraina relvajõude. Riigi võimu- ja haldusorganite diskrediteerimine.”

Naiselikus riietuses esinemise pärast on teda Venemaal kutsutud Lusja’ks.

Arestovõts on kritiseerinud vene kultuuri, keele ja kiriku vastast tegevust Ukrainas, väites, et see suurendab Ukraina vaenlaste hulka ja mängib sedasi vastasele trumbid kätte.

Kommentaarid
(Külastatud 800 korda, 1 külastust täna)