Soomes kõndis tänaval hommikumantlis naine, korterist leiti verine mees

Soome edelaosas Pomarkku linnas pandi eile neljapäeval, 12. jaanuaril toime kahtlusalune vägivallakuritegu, edastas Edela-Soome politsei. Üks inimene sai terariistaga vigastada.

Kuriteopaigal ja selle lähiümbruses peeti kinni kaks inimest, keda kahtlustatakse teos, mida praegu uuritakse kui tapmiskatset, vahendab Iltalehti.

Üks isik teatas häirekeskusele kella 16 ajal Pomarkkus kohatud naisest, kes oli teel kõndinud, hommikumantel seljas. Pealtnägija oli oma auto peatanud ja rääkinud naisega, kes oli öelnud, et vaja on kiirabi.

Häirekeskus saatis sündmuskohale kiirabi ja politsei, kui selgus, et naise korteris on verine mees. Politsei hinnangul olid mehel tõenäoliselt terariistast tekkinud vigastused ülakehas.

Politseile selgus esialgse jutuajamise käigus, et mees ja naine on elukaaslased. Mees toimetati ravile. Politsei teatel on mehe vigastused rasked, kuid praeguse info kohaselt vahetut ohtu elule ei ole.

Politsei on alustanud asjaosaliste küsitlemist, kuid asjade täpne käik on eeluurimise praeguses etapis veel ebaselge. Samuti pole endiselt kindlust terariista osas. Politsei selgitab asjaolud välja nii taktikalise kui ka tehnilise ekspertiisiga.

Kommentaarid
(Külastatud 2,138 korda, 1 külastust täna)