Soome mees peksis ratastoolis istuvat abikaasat ja näitas kohale tulnud politseinikele elundit

Häme politsei sattus neljapäeva õhtul Lahtis Launee kandis lahendama keskealiste elukaaslaste tüli.

Politsei teatel oli peremees purjuspäi koju tulnud. Olukord viis tülini, mille käigus mees lõi oma ratastoolis istunud elukaaslast vähemalt korra vastu otsaesist.

Sündmuskohale saabunud politsei ei suutnud olukorda maha rahustada, mistõttu otsustati mees politseijaoskonda toimetada. See mehele ei sobinud, protestiks lasi ta püksid alla ja näitas patrullile oma genitaale, vahendab MTV.

Patrullile jäi ebaselgeks, kas mees kavatses oma kehaga ähvardada või lihtsalt eputada, kuid kõigest hoolimata viidi mees arestimajja ja abielutüli kohta registreeriti teade kergest kallaletungist, teatas politsei.

Kommentaarid
(Külastatud 1,841 korda, 1 külastust täna)