Soome meedik arvestas, et vajab 2500 eurot kätte – võttis lõpparve

37-aastane Soome meedik leiab, et peaks kätte saama 2500 eurot, siis tasub seda tööd teha. Ta on teinud aastaid tervishoius õenduse vallas tööd, aga palk on kesine.

Õena töötanud Elina räägib, et ei kujuta ette, et peaks seda tööd tegema kuni 69. eluaastani. Ta leiab, et kui peaks vanaduses haigeks jääma, siis õe palgast saadava pensioniga ta toime ei tuleks, vahendab Iltalehti.

Elinal on kogutud mõnevõrra säästusid, nii et ta saab lubada omale tööelust mõneks ajaks kõrvale jäämist.

Elina kavandab nüüd oma karjääri ettevõtluse valdkonnas. Ta leiab, et elus on ka muid eeldusi kui haridus ja töökogemus. Ta on varem töötanud toitlustuse alal, siis oli meditsiini alal, kuna ta oli õde psühhiaatria osakonnas.

Kommentaarid
(Külastatud 5,633 korda, 1 külastust täna)