VIDEO: Vene propagandamasina uus klipp jõuludest Euroopas

Vene propagandamasin on saanud valmis uue videoklipi sellest, kuidas tähistatakse Euroopas jõule tänavusel, 2022. ja järgmisel, 2023. aastal.

Klipi sõnum on see, et kui eelmisel, 2021. aastal kingiti Euroopas tüdrukule lemmikloomaks hamster, siis tänavusel, 2022. aastal tuleb loomake elektripuuduse tõttu panna ratast ringi ajama, mis elektrit toodab. Selle taustaks kõlab jõululaul Püha öö.

Edasi läheb pilt aastasse 2023. Inimesed istuvad laua taga üleriietes, mütsid peas. Pere sööb suppi ja pereisa leiab supi seest lipsu, mis hamstril oli peas klipi alguses. Pärast seda paneb pereema näpu suu juurde, andmaks märku, et keegi ei tohi teada saada, et nad oma hamstrit söövad.

Isa jookseb aga teise tuppa oksendama. Klipp lõppeb sõnumiga: „Häid venevastaseid jõule. Kui teie meedia ei ütle teile, kus see asub.”

Venemaa viitab sellele, et enne sissetungi algust Ukrainasse tarnis Venemaa 40-50 protsenti Euroopa maagaasist. Augustis keeras Venemaa gaasikraanid kinni. Sellele järgnes kütusehindade järsk tõus, mis viis majandused raskesse seisu.

Enne seda ilmus välja videoklipp Jõuluvana-Putinist, kes teeb jõuluvana poisile, keda on kasvatatud nagu tüdrukut.

Kommentaarid
(Külastatud 1,297 korda, 1 külastust täna)